Hoe kan ik de tekst in de bevestigingsmail aanpassen?

Als er een afspraak gemaakt wordt, dan wordt er voor online afspraken steeds een bevestiging gestuurd. Voor telefonische/manuele afspraken is dit optioneel.
Je kan hiervoor kiezen om gewoon onze standaardmail te laten versturen, maar je kan ook zelf de tekst bepalen van deze e-mail.

1. Je gaat naar instellingen Instellingen.png
2. Kies Agenda
3. Ga naar e-mail templates
4. Pas je tekst aan, je kan onderaan enkele basiselementen aanklikken om toe te voegen
5. Opslaan

Het systeem herkent nu dat hier een bericht is opgesteld en zal deze als standaard bevestiging sturen.
U kan dit steeds aanpassen of zelf terug naar de niet aangepaste bevestiging door de tekst te wijzigen of verwijderen.