Hoe kan ik een voorschot inboeken?

In een salon is het soms aangeraden om een voorschot te vragen aan een klant voor een behandeling.
Om het voorschotten systeem te kunnen gebruiken, moet dat eerst ingeschakeld worden via
1. Instellingen Instellingen.png
2. Kassa
3. Voorschotten inschakelen
4. Druk op "Opslaan" onderaan de pagina

Om het voorschot toe te voegen:
1. Open een rekening op naam van de klant
2. Klik op + Voorschot
3. Geeft het bedrag in van het voorschot
4. Reken af met een betaalmiddel (cash, bancontact,...)

Om het voorschot te gebruiken
1. Open een nieuwe rekening op naam van dezelfde klant
2. Het voorschot wordt automatisch afgetrokken van het te betalen bedrag.
3. Wilt u het voorschot nog niet gebruiken op dit bezoek, dan kan je het wegklikken uit de diensten via Schermafbeelding_2019-02-08_om_16.12.12.png

Het voorschot kan niet over meerdere rekeningen gespreid worden.
Als het totaal van het te betalen bedrag voor de behandeling lager is dan het betaalde voorschot, dan dient voor dat bedrag een nieuw voorschot aangemaakt te worden in dezelfde rekening)
(Het te betalen bedrag staat op een negatief bedrag, bv - 5€, u klikt op +voorschot voor 5€)