Gebruik ik menu's of diensten voor online boekingen?

Je kan als salon helemaal zelf beslissen of u voor uw online booking module liever werkt met menu's of met de aparte diensten.

Met menu's werken op uw online boeking:
Een menu is één of meerdere diensten die samengepakt worden. Vooral handig als u meestal meerdere diensten uitvoert voor een klant in één bezoek.
Uw klant kan zo bv meteen een snit + kleuring + brushing boeken zonder alle diensten apart te te moeten aanduiden.
1. Ga naar instellingen Instellingen.png
2. Kies Agenda
3. Klik op Online afspraken
4. Vink "Menu's gebruiken op de online booking" aan.

Met diensten werken voor uw online boeking:
Als u meestal met enkele diensten werkt in uw salon, dan kan u kiezen om uw diensten categorieën met daarin de verschillende diensten te tonen in uw online boeking.

1. Ga naar instellingen Instellingen.png
2. Kies Agenda
3. Klik op Online afspraken
4. Vink "Menu's gebruiken op de online booking" af.

Je kan eventueel aanduiden dat een klant wel nog bijkomende diensten kan kiezen door de optie eronder aan te vinken "Extra diensten kunnen selecteren na het kiezen van een menu"