Waarom kloppen mijn dagontvangsten niet?

Klopt uw dagontvangsten rapport niet?
Waarschijnlijk heeft u op die dag in het logboek een ongeldige rekening staan, m.a.w. een rekening waarvan het totaal van diensten en producten niet overeenkomt met het totaal van de betaalde som.
U herkent ongeldige rekeningen aan het rode kader die eromheen staat in het logboek.

Er kunnen 2 redenen zijn waarom dit niet meer overeenkomt:

Er werd onbedoeld een product/dienst/menu verwijderd.
1. Ga naar kassa kassa.png
2. Kies het logboek
3. Ga bovenaan naar de datum waar u een verschil opgemerkt heeft
4. Zoek de rekening met een rood kader eromheen
5. Klik op 'weergeven'
6. voeg de dienst, menu of product alsnog toe zodat de rekening terug klopt.

Er werd een product/dienst verwijderd na bevestiging betaalmiddel, klant betaalde een ander bedrag dan ingegeven.
1. Ga naar kassa kassa.png
2. Kies het logboek
3. Ga bovenaan naar de datum waar u een verschil opgemerkt heeft
4. Zoek de rekening met een rood kader eromheen
5. Klik op 'wijzigen'
6. Pas het bedrag bij het correcte betaalmiddel aan naar hetzelfde bedrag van de rekening.
7. Opslaan