Hoe kan ik verwijderde afspraken zien op mijn agenda?

Wil u graag bijhouden welke afspraken er verwijderd werden van uw agenda?
U kan aanvragen via de support om de prullenbak voor u te activeren.
De prullenbak vindt u -eens geactiveerd- in uw agenda Agenda.png in de bovenste balk links.

Klikt u op de prullenbak dan kan je een datum van...tot...ingeven om alle afspraken die werden verwijderd te bekijken. Hierbij krijgt u ook de informatie op welk moment deze verwijderd werd.