Hoe kan ik sms credits aankopen en bijbestellen?

Je kan uw account zelf sms credits bestellen om te gebruiken voor sms bevestigingen, herinneringen of een sms marketing campagne :
1. Instellingen
2. Shop
3. Selecteer onderaan het gewenste pakket (mini, starter of business)
4. Druk op "Bestellen".

Tip: Om te voorkomen dat uw sms credits op geraken is het interessant om deze automatisch te laten aanvullen. Dat kan op de volgende manier:
1. Instellingen
2. Shop
3. Schakel het vinkje in "Automatisch nieuwe sms'en bestellen indien de ondergrens is bereikt"
4. Geef uw ondergrens in, vb als er maar 50 sms credits over zijn.
5. Geef in hoeveel credits u automatisch wenst bij te bestellen.
5. Druk op "Opslaan"