Hoe kan ik zien hoeveel korting ik gegeven heb?

Om u een zo volledig mogelijk overzicht te geven over de financiën in uw salon, kan u nu ook een rapport oproepen die de kortingen voor een bepaalde periode weergeeft.

1. Ga naar de  module "Rapporten" Rapporten.png
2. Klik op Kortingen
3. Geef bovenaan de datum in van..tot..om de periode die u wil zien weer te geven

Je krijgt een grafiek te zien vanaf u meerdere dagen ingeeft en daaronder een dag tot dag weergave hoeveel € korting u op die dag gaf.

Als u met modules werkt, kunt u nagaan of deze in uw pakket zit via:
Instellingen Instellingen.png  - Account - Modules