Hoe werkt de prikklok?

Wanneer u werknemers in uw salon heeft, dan kan u via de prikklok gemakkelijk hun werkuren registreren en beheren.

Hoe kunnen we onze uren registreren?
1. Ga naar 'Prikklok' Prikklok_.png
2. Bij uw naam klik je op "begin" wanneer u binnenkomt.
3. Op het einde van de dag klikt u op "einde" voor u vertrekt.

Hoe kunnen we uren beheren?
Is er een fout gebeurt? Bv een foute persoon aangeklikt of u bent vergeten te registreren wanneer u binnenkwam?
Gebruikers met 'Recht om de prikklok te beheren' kunnen aanpassingen maken.
De rechten vindt u in de instellingen bij gebruikers.
1. Klik bovenaan op beheren
2. Kies de registratie die u wil aanpassen
3. Pas het begin of einduur aan door op het uur te klikken en klik op het groene vinkje om te aanvaarden
    of verwijder de registratie volledig via het rode kruisje.
4. U kan ook een bijkomende registratie toevoegen.

Waar is het rapport te vinden?
1. Ga naar rapporten Rapporten.png
2. Kies prikklok
3. Je kan bovenaan de datum van..tot..ingeven