Hoe stel ik de online reservatie in op mijn Instagram pagina?

Het is mogelijk om een link toe te voegen aan uw instagram account, zodat ook klanten ook via die weg hun online afspraken kunnen maken.

1. Kopieer de link naar uw online afspraken module via Instellingen > Agenda > Online afspraken > Klik onderaan op "Test nu" en kopieer de link bovenaan in de adresbalk.

2. Surf naar de volgende website https://bitly.com/ en vul de link onderaan in de balk in en druk op "Shorten"

3. Druk daarna op "Copy"

4. Login op uw Instagram pagina en druk op "Edit profile"

5. Plak bij Website de link die we in stap 3 gekopieerd hebben en vul bij Bio "boek nu online via deze link in"

Nu kunnen klanten op een relatief gemakkelijke manier via uw instagram pagina ook hun online afspraak maken.