Hoe kan ik de feedback / reviews van mijn klanten publiceren?

Klanten kunnen hun feedback (tevredenheid) geven via Optios. Er kan namelijk een e-mail verstuurd worden naar de klant na het afrekenen op de kassa. In de e-mail kan de klant a.d.h.v. een lachend of droevig gezichtje aanduiden wat zijn/haar ervaring was. Daarnaast is het ook mogelijk voor de klanten om hun opmerkingen door te geven.

Om de klantentevredenheid te activeren kan je volgende stappen volgen:
1. Instellingen
2. Klanten
3. Algemeen
4. Schakel het vinkje "Klantentevredenheid" in
5. Druk op opslaan

Om de feedback van de klanten nadien te raadplegen kan je klikken op:
1. Klanten
2. Feedback

Publiceren op de mini-website:

Indien je de feedback "publiek zichtbaar" zet komt deze op de miniwebsite van je ID
1. Klanten
2. Feedback
3. Klikken op rode wereldbol
4. Wereldbol is groen = gepubliceerd op mini website

Publiceren op je eigen website:

Deze kunnen op je website gepubliceerd worden via een iframe die je webontwikkelaar kan inbouwen. De code om deze in te bouwen is de volgend - LET OP - de 4 rode puntjes moet je vervangen door je eigen Optios account ID!! (4 cijfers)

Witte achtergrond:
<iframe src="https://client.optios.net/js/widget/feedback/feedback.html?optios_id=...." style="width: 100%; height: 800px; background-color: white"></iframe>

Zwarte achtergrond:
<iframe src="https://client.optios.net/js/widget/feedback/feedback.html?optios_id=...." style="width: 100%; height: 800px; background-color: black"></iframe>