Waar kan ik de klanten hun feedback publiceren?

Klanten kunnen hun feedback geven via Optios. Ze krijgen namelijk een e-mail na de afrekening met de vraag of ze de services goed of slecht ervaren hebben. Deze feedback ontvangen jullie dan ook in Optios zelf, zodat hiermee de interne werking van jullie salon verbeterd kan worden.

Deze kunnen op jullie website gepubliceerd worden via een widget die jullie webontwikkelaar kan inbouwen.

De code om deze in te bouwen is de volgend

<iframe src="https://client.optios.net/js/widget/feedback/feedback.html?optios_id=VERVANGEN_DOOR_OPTIOS_ID&grid=1"></iframe>

Deze kunnen jullie best doorgeven aan de webontwikkelaar waarmee jullie samenwerken.