Hoe komt het dat er slechts enkele vrije momenten weergegeven worden en niet alle vrije momenten?

Wanneer de klanten die online proberen te reserveren slechts enkele vrije momenten te zien krijgen en niet onmiddellijk een overzicht van alle mogelijke vrije momenten, kan er een instelling aangepast worden zodat er meer vrije momenten zichtbaar zijn.

1. Instellingen
2. Agenda
3. Online afspraken

Daar kan je ervoor kiezen maximaal 10 vrij momenten weer te geven en indien gewenst ook een knop te laten zien aan de klanten "toon alles", zodat ze op een gemakkelijke manier meer vrije momenten kunnen opvragen.